Despre noi

0721 593 339

De-a lungul anilor de activitate, am pus întotdeauna accentul pe profesionalism și seriozitate în relația cu clienții și partenerii noștri. Toate produsele și serviciile oferite de noi sunt adaptate nevoilor și cerințelor clientului.

peste 20 de ani de experiență

Ne folosim de expertiza in domeniu pentru a oferi cele mai fiabile si calitative produse si servicii.

peste 100 de cântare instalate

Avem experienta cu o gama larga de echipamente.

nicio problemă nerezolvată

Satisfactia clientilor nostri este prioritara.

Indautomas SRL a fost fondată în anul 2006, având la bază o experiență vastă în piața sistemelor de cântărire din România.  De-a lungul anilor de activitate, am pus întotdeauna accentul pe profesionalism și seriozitate în relația cu clienții și partenerii noștri. Toate produsele și serviciile oferite de noi sunt adaptate nevoilor și cerințelor clientului. Astfel, ne concentrăm eforturile pe oferirea unui raport bun calitate-preț pentru tot portofoliul nostru de produse și servicii, asigurăm consilere profesională în alegerea echipamentului optim, livrări rapide de produse și intervenții service de calitate.

În anii de început, ne-am axat pe activități de service, reparații și calibrări pentru echipamente industriale de cântărire, colaborând cu cei mai consacrați producători din domeniu. Pe lângă acestea, am asigurat verificări metrologice pentru toate echipamentele instalate, acestea fiind subcontractate cu Laboratoare de Metrologie Autorizate B.R.M.L. Experiența și cunoștințele acumulate pe parcurs despre toate sistemele de cântărire au fost esențiale în lărgirea domeniului nostru de activitate. Am continuat cu modernizarea cântarelor mecanice, importul, distribuția și montajul sistemelor electronice industriale de cântărire, cât și integrarea acestora în fluxul de fabricație, automatizare și proces. Remarcând cerințele unei piețe în continuă dezvoltare, am adăugat în portofoliul nostru de servicii realizarea și implementarea de aplicații software personalizate conform cerințelor clienților noștri.  În ultimii ani, Indautomas și-a extins activitatea atât în domeniul vânzării cântarelor și a echipamentelor electronice din domeniul măsurării gravimetrice, cât și în vânzarea echipamentelor de laborator.

Toate echipamentele din portofoliul nostru sunt atent selecționate pentru a se ridica la standardele cele mai înalte de calitate, acestea fiind fabricate de producători de top din domeniu. 

Ce oferim?

vânzare, service și mentenanță aparatură de laborator

vânzare, service și mentenanță cântare industriale și de autovehicule

consultanță în achiziționarea echipamentelor comercializate de noi

instalări echipamente

verificări metrologice prin subcontractarea serviciului cu laboratoare autorizate

Produsele noastre

Aparatura de laborator

Furnizor de aparatura de laborator, oferim o gama atent selectionata de echipamente si consumabile de cea mai inalta calitate.

Echipamente industriale

Indautomas furnizeaza echipamente industriale si software de cantarire, oferind o selectie larga de sisteme de cantarire, accesorii si solutii personalizate pentru aplicatii nestandardizate.

Serviciile noastre

Reparații cântare, verificări metrologice

Ne puteti contacta oricand aveti o problema cu sistemul dumneavoastra de cantarire. Vom interveni in cel mai scurt timp posibil si vom alege cea mai buna solutie pentru a maximiza durata de viata si eficienta echipamentului.

Reparații terminale cântare industriale

Stim ca o defectiune oricat de minora poate cauza pierderi semnificative daca nu se intervine la timp. De aceea, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru solutionarea cat mai rapida si eficienta a situatiei.