Balanta analitica – Seria Adventurer®

Balanta analitica Ohaus Adventurer
Ohaus Logo

Balanta analitica OHAUS din seria Adventurer reprezinta echilibrul perfect dintre versatilitate, usurinta in utilizare si caracteristici de ultima generatie.
Adventurer incorporeaza toate aplicatiile de care aveti nevoie pentru cantariri de rutina si masuratori intr-un design compact si durabil. Ecranul de tip touchscreen asigura o navigare rapida intre principalele aplicatii, putand fi utilizat cu manusile de laborator pentru evitarea inconvenientelor. In plus, balantele Adventurer pot fi personalizate pentru a se adapta unei game variate de aplicatii, acestea fiind extrem de usor de utilizat.

Specificatii tehnice

  • omologare metrologica: in functie de model
  • calibrare externa: in functie de model
  • dimensiune platan: Ø 90 mm
ModelAX124AX224AX324
Capacitate (g)120g220g320g
Rezolutie (g)0,0001g
ClasaI

Caracteristici standard

  • Timp rapid de stabilizare, acuratete si operare intuitiva: aceste caracteristici stau la baza rezultatelor optime si rapide de cantarire pe care le obtineti la fiecare utilizare a balantelor Adventurer.
  • 9 moduri de cantarire prestabilite: balanta efectueaza rapid toate calculele necesare.
  • Ecran de tip touchscreen color cu iluminare ajustabila si optiuni moderne de conectivitate: ecranul tactil de dimensiuni generoase ofera acces rapid la toate aplicatiile din dotare. Un port RS232 si doua porturi USB cu GLP/GMP faciliteaza monitorizarea si raportul datelor obtinute.
  • Carcasa de protectie imbunatateste experienta utilizatorului si accesibilitatea: usile carcasei, formate din doua bucati montate superior, se deschid larg pe ambele parti, conferind spatiu amplu pentru plasarea mostrelor si reduc amprenta carcasei in spatele balantei, la deschidere.
  • Calibrare – doua tipuri (in functie de model):

AutoCal™: modelele cu aceasta caracteristica sunt prevazute cu sistem automat de calibrare interna, ce asigura mentenanta de rutina prin efectuarea zilnica a calibrarii.

Calibrare externa: metoda traditionala in care operatorul calibreaza manual balanta cu valorile dorite.

  • Copierea setarilor pe alte balante Adventurer: permite configurarea rapida a tuturor balantelor de care aveti nevoie.
  • Restrictionarea accesului in meniu: permite doar persoanelor autorizate sa modifice submeniurile selectate.

Balantele Adventurer prezinta noua moduri de operare prestabilite, ce elimina necesitatea calculelor manuale pentru rezultate precise si rapide. Ecranul tactil este intuitiv si poate fi utilizat de catre operator chiar si cand acesta poarta manusi. In plus, balantele sunt prevazute cu 6 taste mecanice , concepute pentru sarcinile repetitive, precum tara, calibrare, zero si imprimare.

Contactează-ne

Un reprezentant Indautomas va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Acord GDPR