Reparatii cantare auto si industriale, verificare metrologica

Reparatii cantare auto si industriale

Efectuam reparatii, mentenanta si verificare metrologica pentru:

  • cantare industriale cu capacitati cuprinse intre 300kg si 150t
  • cantare auto si CF
  • balante electronice
  • sisteme de cantarire speciale

Verificare metrologica

Prin subcontractare cu Laboratoare Autorizate B.R.M.L  putem asigura verificari metrologice, calibrare si etalonare pentru orice tip de cantar omologat metrologic.

De-a lungul celor peste 20 de ani de experienta in acest domeniu, am efectuat reparatii si mentenanta atat pentru dispozitivele electronice de limitare a fortelor, cat si pentru alte sisteme de cantarire personalizate, ori cu destinatie speciala cum ar fi: inclinometre si limitatori de sarcina pentru diferite utilaje, macarale, standuri pentru masurarea fortei de franare, standuri pentru reglaj si verificare a incarcarii pe osie, dozatoare gravimetrice pentru conditionarea, tratarea si ambalarea semintelor agricole, dozatoare pentru statii de preparare betoane si asfalt, dozare, portionare pentru industria prelucrarii cauciucului, maselor plastice, zahar, tutun, medicamente, materiale de constructii etc.

Precizam ca activitatea de service se desfasoara la locul de instalare al echipamentelor electronice. In plus, asiguram doar piese de schimb originale, de cea mai buna calitate, ce provin de la cei mai consacrati producatori din domeniu si distribuitorii acestora.

 

Pentru orice informatie suplimentara sau nelamurire, nu ezitati sa ne contactati.

Contactează-ne

Un reprezentant Indautomas va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Acord GDPR